Εκπαιδευτική Συμβουλευτική για πανεπιστημιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ένα πολύ σημαντικό κλειδί για τις κατάλληλη κι ευτυχή σπουδαστική κι ακαδημαϊκή πορεία ενός νέου ατόμου.

Η επιλογή του σωστού Εκπαιδευτικού Προγράμματος και του κατάλληλου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος αποτελεί μια σημαντική απόφαση για τους υποψήφιους κατά τη διάρκεια μιας μακράς πορείας για την υλοποίηση των προσωπικών τους στόχων και μακροπρόθεσμα της επαγγελματικής τους προαγωγής.
Ο στόχος του προγράμματος είναι να καθοδηγεί και να διευκολύνει την διαδικασία επιλογής εκπαιδευτικών προγραμμάτων στα πλαίσια της συμβουλευτικής σταδιοδρομίας.

Στην Career Associates με το στρατηγικό και καινοτόμο πρόγραμμα OXBRIDGE
παρέχουμε στους νέους μια εξειδικευμένη προετοιμασία σε όλα τα στάδια της διαδικασίας εισαγωγής στα πανεπιστήμια του Cambridge και της Οξφόρδης, με εξαιρετικά αποτελέσματα και πολυετή εμπειρία στην εφαρμογή του.

Το Medical Consulting είναι το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα με παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε ότι αφορά εύρεση εργασίας και networking στο χώρο των Ιατρικών Επιστημών κι Επαγγελμάτων στη Μεγάλη Βρετανία.