“Οδηγός Επαγγελμάτων” (2022) Γέφυρα για τον σύγχρονο κόσμο της εργασίας

Ο Οδηγός Επαγγελμάτων Γέφυρα για τον σύγχρονο κόσμο της εργασίας, αποτελεί μια τεκμηριωμένη και ολοκληρωμένη συλλογή
του βασικού χάρτη επαγγελμάτων που υπάρχουν σήμερα, αλλά και ειδικοτήτων που αναδύονται μέσα από τα σύγχρονα δεδομένα. Σκοπός του είναι να αποτελέσει ένα ενημερωμένο εργαλείο πληροφόρησης για τους νέους ανθρώπους, δίνοντας έμφαση στο βασικό περιεχόμενο και αντικείμενο του κάθε επαγγέλματος με μια προοπτική σύνδεσής του με τις ανάλογες εκπαιδευτικές επιλογές, αλλά και τα προσωπικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται.

Download: https://cutt.ly/AFMd0XM

Συγγραφή, Προσαρμογή & Επιμέλεια Mαρία Κουτσαύτη,
1η Έκδοση, Εκδόσεις Study Smart

 

 

“SOS Βοήθημα για Γονείς” (2013), Lynn Clark, PhD

“SOS Βοήθημα για Γονείς” (2013), Lynn Clark, PhD
Προσαρμογή στα Ελληνικά & Επιμέλεια Mαρία Κουτσαύτη,

1η Έκδοση, Εκδόσεις Study Smart

To “SOS Βοήθημα Για Τους Γονείς” που ήδη διατίθεται σε πολλές χώρες και τώρα και στην Ελλάδα, είναι ένα περιεκτικό βιβλίο που “διδάσκει” τους γονείς εύκολες μεθόδους και απλές, πρακτικές, για να βοηθήσουν τα παιδιά τους να βελτιώσουν την συμπεριφορά τους σε καθημερινά θέματα.

Με το βιβλίο αυτό μοιραζόμαστε μαζί σας  μερικές πρακτικές συμβουλές σε στιγμές που   νιώθετε ότι τα προβλήματα συμπεριφοράς των παιδιών,  σας ακινητοποιούν. Και πιστεύουμε ότι θα σας βοηθήσει σημαντικά στο να γίνετε πιο ευέλικτοι, στην ανατροφή των παιδιών σας.

O τρόπος που φερόμαστε τα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή!
Step by step to effective parenthood

 

 

 

 

“The Penguin Careers Guide” (2012) Oδηγός Επαγγελμάτων

ekdoseis2

Μετάφραση, Προσαρμογή & Επιμέλεια Mαρία Κουτσαύτη,
1η Έκδοση, Εκδόσεις Study Smart

Ο Οδηγός Επαγγελμάτων,  “The Penguin CAREER GUIDE” είναι μια ολοκληρωμένη συλλογή του βασικού χάρτη επαγγελμάτων που υπάρχουν σήμερα, προσαρμοσμένος στα ελληνικά δεδομένα. Σκοπός μας είναι να αποτελέσει ένα ενημερωμένο και σύγχρονο εργαλείο πληροφόρησης για τους νέους.

Μετάφραση, Προσαρμογή & Επιμέλεια Mαρία Κουτσαύτη, 1η Έκδοση,
Εκδόσεις Study Smart

 

 

 

“Οδηγός Σπουδών” (2011) Ελλάδα-Ευρώπη-Αμερική

unnamed

Οδηγός Σπουδών  Ελλάδα-Ευρώπη-Αμερική
Μεταπτυχιακά-Επαγγελματικά και Ακαδημαϊκά Προγράμματα
Mαρία Κουτσαύτη, Κωνσταντίνος Κυρίτσης,
7η Έκδοση, 2010, Εκδόσεις Study Smart

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία των πρώτων πέντε εκδόσεων,  ένας απόλυτα απαραίτητος οδηγός δίνει απαντήσεις και λύσεις  για τα Πανεπιστήμια της Ελλάδας, Βρετανίας, Αμερικής, Καναδά και άλλων 16 χωρών, για τα προγράμματα σπουδών από ΗΠΑ και Μ. Βρετανία που προσφέρονται στη χώρα μας, τις κατατάξεις του Times Good University Guide γενικά και ανά κλάδο, για τα καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως, παρουσίαζει έρευνες, άρθρα, τις καλύτερες ιστοσελίδες για την εκπαίδευση, τις επαγγελματικές μεταπτυχιακές πιστοποιήσεις ACCA, CIA, CFΑ, DipIFR και πολλά άλλα μέσα από τις σελίδες του.

Διατίθεται σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία στην Ελλάδα από τις εκδόσεις StudySmart®.

Το βιβλίο δεν είναι απλά ένας οδηγός με διευθύνσεις και ιστοσελίδες Πανεπιστημίων, αλλά ένας έντυπος σύμβουλος σπουδών με πολύτιμα στοιχεία που συνδέουν τα Πανεπιστήμια με την αγορά εργασίας στην Ελλάδα.

 

Βρείτε μας! πατήστε να δείτε τον χάρτη