2Δρ. Κατίγκω Χατζηπατέρα-Γιαννούλη
Chartered Clinical Psychologist

Η Δρ. Κατίγκω Χατζηπατέρα-Γιαννούλη είναι πιστοποιημένη κλινικός ψυχολόγος και εταίρος (Affiliate Fellow) της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρείας. Είναι μέλος των τμημάτων Κλινικής Ψυχολογίας και Νευροψυχολογίας της ίδιας Εταιρίας. Έχει εργασθεί στο Βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας γιά περισσότερα από είκοσι χρόνια ενώ παράλληλα προσέφερε κλινικές ψυχολογικές υπηρεσίες στον ιδωτικό τομέα.

Είναι κάτοχος πτυχίου BA (Hons) στην ψυχολογία, M.Sc. στην κλινική ψυχολογία από το πανεπιστήμιο του Surrey και είναι διδάκτωρ ψυχολογίας Ph.D. του πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Η Δρ Χατζηπατέρα-Γιαννούλη ασχολείται με ενήλικες, εφήβους και παιδιά για θέματα οπως μεταξύ άλλων, συναισθηματικά προβλήματα (π.χ. ως αποτέσεσμα εκφοβισμού), κατάθλιψη,  διαχείριση άγχους και θυμού, φοβίες, κρίσεις πανικού, προβλήματα σχέσεων, προβλήματα ύπνου, βουλιμία και ανορεξία, απώλεια λόγω θανάτου, ανάπτυξη αυτοπεποίθησης και κοινωνικών δεξιοτήτων. Το θεραπευτικό της μοντέλο είναι πρωτίστως γνωσιακό-συμπεριφοριστικό.
Επίσης αναλαμβάνει τέστ νοημοσύνης γιά παιδιά και εφήβους.

Δραστηριοποιείται ακόμη στην επιτήρηση συναδέλφων ψυχολόγων  και την εκπαίδευση προσωπικού σχολείων και νοσοκομείων. Eχει δώσει διαλέξεις σε πολλά συνέδρια ως προσκεκλημένη ομιλήτρια.

Από το 2009 είναι μόνιμη εξωτερικός συνεργάτης του Κέντρου Συμβουλευτικής Προσανατολισμού & Εκπαίδευσης Career Associates.

Βρείτε μας! πατήστε να δείτε τον χάρτη